Direkt från idolsoffan


Drömmer mig bort

Den långa brunetten här, kände mig sugen på att skriva lite här såhär på torsdagskvällen. Håller på och kikar på bikinis (säger man så?) och klänningar och härliga byxdressar. Synd att allt kostar mer än vad man vill lägga ner, men det är ju då det är så lämpligt att det snart är julafton och födelsedag! Åh jag bara ser framför mig hur vi strosar fram på LA:s gator med händerna fulla med shoppningkassor och bergen i NZ och vågorna och snygga surfarpojkar i Australien :D Och som pricken över i:et, en skön solsäng på Bali och lukten av solvarm hud och sanden och saltet i håret. Ojoj! Nej nu ska jag ut och powerwalka i duggregnet och mörkret och drömma mig bort.

BLONDINEN HÄR IGEN

Hejsan hoppsan!
Blev sugen en kväll som denna att titta på lite bilder på hotellen vi kommer bo på i L.A (Hollywood) och på Bali. Då vi bara kommer vara i L.A. i fyra dagar så blir det ett hotell mitt i city, medan vi på Bali har lagt ut lite mer pengar på ett väldigt fint hotell i Kuta Beach som är det populäraste området på Bali. Vår tanke är att vi på Bali kommer ha semester med sol och bad hela dagarna plus ett rejält 20 års firande för J såklart!
Bjuder på några här nedanför:

BALI (Kuta Beach) Bali Beach Garden Hotel




Älskar utsikten med havet i bakgrunden!


Spa


Rummet


Baren


Restaurangen

L.A. (Hollywood) Hollywood Heights Hotel


Hotellets utsida. Ligger 2 mil får L.As flygplats. Sägs ligga nära Walk of fame.




Hotellrummet



Det var allt från mig den här gången!
P.S. Har ni sett vår lilla nedräkning uppe i vänstra hörnet? :)

Brallan här

Oj vad jag längtar! Med bara två månader kvar till julafton har jag kommit på massa bra saker att önska mig till resan, ryggsäck, liten kamera, resekit och massa annat. Och efter jul är det ju bara tre månader till så drar vi sen! Och tiden kommer gå så himla fort... Nu gäller det bara att försöka jobba järnet och tjäna ihop alla pengar. Bara jag som tycker vi borde ha en nedräkning här på bloggen? Det måste ju gå att ordna :) Och så måste vi vaccinera oss tjejer!
.
Puss o kram skumbanan

MIN TUUUUR

Eftersom att både Jessan och Mallan har skrivit ett varsitt inlägg i den här bloggen så kände jag att det var min tur..

TJA TJA BLOGGEN!
Tänka sig att vi snart har hela den här resan betald och vi har ingen återvändo. Då är allt bokat, betalat och klart. Känns ganska stört, men ändå alldeles alldeles underbart. Två månader semester i länder som vi aldrig besökt förr. It's gonna be amazing! I veckan ska vi ta tag i att skaffa oss visum också, och snart ska vi väl kanske ta tag i vaccinationerna när vi ändå håller på.. Det är mycket att tänka på!

Jag måste, innan jag går för den här gången, lämna en liten kärleksförklaring till mina fina två vänner. Jag är så glad att det är just ER TVÅ jag kommer åka med och jag tror (och hoppas) vi kommer ha den bästa resan EVER!



Puss & Godnatt
A

myran här

godmorgon!
Jag måste säga ... vilken fin header annsen har gjort! mycket bra jobbat tycker jag. mindre bra jobbat var det av blondinen när vi igår var på Kista och skulle välja mat att äta:
jag: nej, indisk mat vågar jag inte prova idag *går bara förbi*
anna: men du ska väl vänja dig?
jag: vänja mig? ... varför då?
anna: ja .. vi ska väl dit?
jag funderar en sekund på vad hon sagt
jag: nää anna ... vi ska inte till Indien. vi ska till Bali.
anna: ja, men ligger inte det där?

förlåt anna, men jag var tvungen. underbar tjej det dära!

hur som helst, nedräkningen har börjat. det är mycket som ska göras. om några månader bär det iväg, som vi längtar! men jag är faktiskt lite nervös också, och har nog inte insett vad vi gett oss in på. åka runt i vida världen, (utan tryggheten i mamsen och papsen hihi) prata engelska och uppleva massa saker. men det ska bli roligt, riktigt roligt!


och jag är glad att det är med er!

puss och kram,
J

Äventyret börjar!

Började egentligen för några veckor sen, men den bloggen blev ful så vi börjar om :)
Vi ska alltså åka på en liten tripp, en liten sväng runt världen, med början i Odensala och med sitt slut på Bali. Däremellan landar vi Los Angeles, Nya Zeeland och Australien och där kommer vi spendera några veckor!
Det här är bara början (i en säng i en källare) på en fantastisk resa tillsammans med fina vänner. Vi vet aldrig var det kommer sluta...
Fortsättning följer...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0