RESFEBER

Idag har det varit ännu en underbar fredagkväll med mina fina toppentjejer. Men man kan lätt konstatera att resfebern REDAN börjat närma sig. Det är ju så himla mycket man ska tänka på. Men något nytt om vår lilla resa är i alla fall att på måndag (om vi fått vår lön då) ska vi betala det sista för hela resan. Grymt skönt att få den biten avklarad då det "bara" är fickpengarna kvar sen!

Idag har vi även fått en hel del bilder tagna som vi kommer fylla den här bloggen med. Helt sjukt att vi tre knappt har några bilder tillsammans när vi känt varandra enda sen barnsben. Tänkte också, någon dag i veckan som kommer, skriva ner allt vi bokat, priser, hotell med mera. Fall någon skulle vara intresserad av att veta vill säga! :)

Natti natti!


Här är en underbart gammal bild från när vi gick i ettan eller tvåan tror jag. Malin med sitt långa blonda hår där uppe och jessan nere till vänster och jag till höger. Sjukt snygga tjejer!

 

/A


FREDAGSMYS

Nu sitter vi här igen, äter oh tittar på Idol. Vi har det dessutom himla bra! Planerar vad som ska hittas på i de olika länderna, utan större framgång egentligen. Det finns ju så mycket man vill göra överallt. Vi kom även precis fram till att de ryggsäckar vi vill ha kostar cirkus tre lax, hm, något att tänka på (då är det bra att ha beresta syskon!). Helt sjukt att vi åker om 130 dagar, om 30 dagar så kör vi 100 - dagars med vinkväll :D Och nästa månad efter löning kommer vi kunna betala hela resan! Wiio! Det får avsluta eftersom mina kära resekamrater är lite mer fokuserade på reklam och facebook...

Brallan här, och hon längtaar!

Nu ör det hög tid att någon skriver här igen! Vi har ju glömt att säga att vi har fixat visum till Australien för en kostnad av 295 riksdaler (om jag inte minns fel?) och visum till USA görs över nätet och till Bali fixas det på flygplatsen. Jag har även börjat kika på vad vi kan göra väl på plats i länderna, längtar ju så mycket så jag måste få lite stimulans genom att titta på bilder och sånt :) I L.A har jag kikat på Universal Studios bland annat, där kan man få en hel dag inne på nöjespoarken för mellan $129 och $249, beroende på hur fancy man vill ha det. Man får se olika inspelningsplatser och scener samt en massa häftiga attraktioner i 4D (!?)
.
Vidare till NZ har jag kikat på (som den nörd och fantast jag är) Sagan Om Ringen turer. Känner personligen att det är värt att lägga pengar på att få guidade turer och hör spännande berättelser istället för att man ska leta sig runt i en bil eller till fots för att hitta platser man kanske tror har varit med i filmerna och så hittar man inte platserna och... nej, hellre en guide! Ni kan ju njuta av det här videoklippet så länge och vara avundsjuka medans jag ska fortsätta gotta mig i min längtan och kika på fler filmer! Den här filmen är ju även upplagd av Kilroy Travels som är det resebolag vi reser med, vilket ökar mina förhoppningar att priserna inte är särskilt höga eftersom Kilroy är anpassat för ungdomar :)

RSS 2.0