Kan 20e mars skynda sig lite?

Jag knegar på här i natten och räknar ner dagarna tills att vi åker. Det går som ett mantra i huvudet, semestersemestersemester. Då gör det inte lika mycket att det fyra minus och is överallt. Jag vet att om två månader kommer vi sitta på ett plan härifrån och då går det mesta att stå ut med. Det verkar som att allt löser sig, så skönt! Jag ska ta tag i min vaccinering bara (jag drar mig för det för jag vet att det är dyrt...) och så ett internationellt körkort så de stackars NZ-ändarna kan förstå mitt körkort. Sen är vi good to go! Aaa, kan det inte bara bli 20e mars? Å andra sidan var det fem månader nyss och nu är det två så tiden kommer säkert bara springa iväg som den alltid gör. Puss o hej från Brallan :)

jag börjar inse

jag har hittils inte riktigt förstått vad vi gett oss in på. när folk frågar: "var ska ni åka?" har jag rabblat upp dessa fyra länder vi ska besöka med en nypa salt, lixom som att det är nåt som händer varje dag ungefär. ingen big deal lixom. det är en grym resa vi ska göra, hur kul som helst absolut! men fanimej, nu har jag smått börja inse vad vi ska göra. hur grymma är vi inte som ska åka på den här resan? vara borta i två månader, se världen!

det är så mycket blandade känslor som spritter inom mig. lycka, nervositet, förväntningar och massvis med glädje över vad vi ska göra. självklart är det många bitar som ska falla på plats. budgeten, hur mycket kommer vi ha att röra oss med? vad ska vi se, vart ska vi åka? men just nu vill jag bara tänka på allt det braiga, att jag ska åka på en helgrym resa med mina två bästa vänner, och vi ska göra det till det bästa ever. något oförglömligt!


ikväll blir det tjejmiddag hos denna brud, för att fira att hon fyllt hela 20 år.
det mina vänner, det är sjukt!
grattis än en gång bästaste du <3

planering utav bara tusan

... ja det är precis det vi gör just nu. vi sitter med varsin dator hemma hos Anna på Mushroomroad. räksallad, bullar kakor och kaffe har vi stoppat i oss för att orka sitta och hålla motivationen uppe. den andra brunetten tillsammans med blondinen sitter och drömmer sig bort i diverse kataloger, medans jag kollar runt på olika hemsidor. jag kan meddela att jag är helt proppad med information om saker man bör se, vill se osv i alla olika länder. hur ska vi få ihop allt?!
taggade tjejer inför att resa

jag har skrivit upp grejer vi kan få för oss att göra i LA. vi är ju bara där i några få dagar, och det verkar vara ganska svårt att ta sig utan bil i den flashiga stan. men vi ska framförallt ta en tripp förbi Universal Studios. där har vi planer att se alla möjliga coola grejer från diverse filmer och serier. riktigt coolt! sen ska vi såklart även se Walk of Fame, som inte verkar ligga allt för långt från vårt hotell. och förhoppningsvis kanske budgeten håller vad den lovar och låter oss gå in i en eller en annan shoppingaffär? jag skulle vilja hinna med kanske en dagsutflykt till Santa Monica där jag tror att man kan hitta mycket fina stränder... men det känns som att det kanske är lite overkill. med tanke på att vi bara är där i 4 dagar, + att det är kanske lite långt och svårt att ta sig. men man kan väl drömma?

annars har det mesta kretsat kring Nya Zeeland och Australien idag. goooosh, jag blir helt vimmelkantig! vad ska man se, vad ska man prioritera? jisses alltså. jag såg precis att Brallan skrivit ett helt A4 med saker vi ska göra på NZ. tur att vi har tre veckor på oss iaf! vi har en hel del att planera med andra ord. så jag ska väl återgå till det, och mini-marschmallows som annsen precis har tagit fram. sockerkick, ja tack!

yours truly
Myran

RSS 2.0