DET BÖRJAR NÄRMA SIG

I tisdags var det fyra veckor kvar, FYRA VECKOR KVAR. Helt sjukt!

Anledningen till att uppdateringen är kass här just nu är för att alla tre jobbar väldigt mycket just nu, vilket känns riktigt bra. Men snart är det i alla fall dags för oss att träffas och gå igenom allting. Kanske dags att börja provpacka snart också? ÅÅÅH RESFEBER!

På återseende.
Blondie


Under 30-dagars strecket!

HERREGUD! Kolla på sifrorna till vänster, 29. 29!!!! 29 dagar kvar, mindre än en månad, herrejävlar vad tiden går fort. Och det bästa är att det bara är jobb de närmsta veckorna, jag jobbar mån-lörd natt nästa vecka och sen är det tävlingar och allt möjligt på helgerna som är kvar så tiden kommer springa iväg och jag hänger inte med. Så underbart. Nästan så man blir lite rädd. Resfebern börjar infinna sig. Har vi gjort allt som ska göras? Har vi planerat (njaaa..?) ordentligt? Är allt betalt och klart? Jag blir orolig och jag är inte ens den typen. Även fast jag är ganska säker på att allt är klart blir jag orolig när det finns så mycket som kan gå fel.. Men det löser sig ju alltid :D Åh, PUSS, nu ska jas sova så ännu en dag läggs bakom mig :D Nu kanske det till och med är 28 dagar kvar, för klockan slog precis över till måndag. PANIK /Brallan

VACCINATION

Shoohoo, blondie här igen!
Nervositeten börjar närma sig med stormsteg. Imorgon är det fem veckor kvar, FEM VECKOR! helt sjukt. Jag och den korta brunetten var idag på vårdcentralen och vaccinerade oss för sista gången innan resan idag. Köpte även med oss ducoral hem så nu hoppas jag att vi slipper några konstiga sjukdomar på vår resa.


en bild säger mer än tusen ord

... myran här. och jag säger inge mer än detta;

 


Sex veckor!!

Nu var det ett tag sedan någon skrev här, så jag ger er en update!
Vi är numer alla skyddade mot Hepatit A och B, jag (Brallan) köpte även drickvaccinet Ducoral, som är mot Kolera. För allt det fick jag betala 1060 kr, (Två doser Twinrix och två doser Ducoral). Då har jag skydd i flera år framåt. Vi har även skickat in "ansökan" till internationellt körkort som vi måste ha för Nya Zeeland, det kostar 250 kr och görs hos Motormännens riksförbund.
Mycket kostnader blir det, men allt är värt i slutänden :D Fick även ett härligt vykort av kusinen som är på NZ för tillfället och hon berättade att Hobbiton (Matamata) på NZ är uppbygt igen inför inspelningen av "The Hobbit", det var tydligen som en dröm! Helt underbart och det är galet vad vi längtar nu. Det är så nära, vi åker om sex veckor. SEX VECKOR! Helt sjukt. Nyss var det ett halvår?
Nu ska jag gå ut och sätta igång med jobbet, första av fem nätter den här veckan. Underbart. Som sagt, allt är värt dte i slutänden.
Puss och kram!

RSS 2.0