Sista kvällen i Australien

Helloooo!
I lördags hängde vi vid Lagunan (the place to be när solen skiner) Eftersom det är både strömt och höga vågor plus maneter och hajar i havet så har dom en poolanläggning med strand och grejer mitt i city. Helt okej om ni frågar oss.

På kvällen lagade vi middag som vanligt men kvällen till ära lagade vi vår alldeles egna... tro det eller ej... KÄNGURU! Låter jätteskumt I know men oj vad gott det var. Efter vår delikata middag så fixade vi till oss lite för en kväll på stan. Vi gick med fyra svenska tjejer från hostelet till en väldigt liten klubb (KC-varning). Efter ett tag bestämde vi oss för att vi var för coola för dom tjejerna så vi mötte upp Isa på en annan, nååååågot större klubb, full med backpackers. Riktigt roligt var det!

Idag har vi hängt vid Lagunan igen, 34 grader och knappt ett moln på himlen. Behöver jag säga att det känns lite tråkigt att lämna den här staden och det här landet? Vi har även införskaffat oss mängder av hookey pookey som vi tänker bjuda er där hemma på när vi kommer hem.

Imorgon 10.25 går flyget mot Bali. Vi kommer mellanlanda i Sydney och sen är vi framme på Bali 23.00 cirkus. Vi hoppas på wifi på hotellet så vi kan bjuda er på massor av bilder och blogginlägg. Om ni tittar in här lite senare så kanske ni får ett "Jessan tycker till" :)

Ha det bäääst!
Bamsekraam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0