Sista dagen på Bali

goooooodeftermiddag kära vänner, familj, släkt och randoms!

tre zombies sitter för tillfället och tja... njuter vet jag inte riktigt om det är rätt ord. men det här scenariot som vi inte trodde skulle komma, för en sisådär två månader sen, börjar närma sig. slutet på vår resa. What the fuck?? tiden har då gått alldeles fööööör fort ibland. och nu är vi här. Dagen D. Neeeeh förlåt, så dramatiskt ska det inte bli. Men visst längtar ni efter oss lite iallafall?

igår kände vi att det var dags att njuta lite extra av en sista kväll på Bali, i värmen och på vår semester. stek i solen hela dagen, drink framför en underbar solnedgång och en förjävla rolig utgång på Sky Garden. vid det tillfället kände iallafall jag att "fan, ska vi verkligen hem?". Kvällen kan summeras som gratis drinkar i en timme, dans, kärt återseende av våra roomiesar i cairns (ni vet de där otroligt respektlösa men snygga tyskarna... Vad är oddsen??!) och dans,dans... Och så lite glädje på det!

Om en timme ska vi unna oss lite treatment. Brallan ska få massage och jag och Anna ska sitta och få lite manikyr innan vi beger oss mot flygplatsen och vår 20-timmars resa hem till Svedala. hoppas ni har solen framme åt oss... ÅTMINSTONE! hihi

Hörrni, nu ses vi faktiskt snart. Galet? Ja det tycker vi iallafall! Kanske blir detta sista inlägget på internationell mark, men när vi är hemma bjuder vi säkert på lite summering och bilder. Vem vet?

PUSS PÅ ER ALLA, snart ska ni få pussar och kramar in real life så att säga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0