Great Barrier Reef

Vilken daaaaaag!!

till att börja med kan vi ju säga att vi har kommit helskinnade till Cairns. vi var lite sentimentala när vi skulle åka absolut sista bussresan men JISSES va skönt när den var över! Förutom att nattbussar generellt är pain in the ass (rent bokstavligt faktiskt) så var bumpy ride bara förnamnet ibland, busschaufförerna var inte alls lika bra på att informera som tidigare och inte nog med det fick Jessan en lite äldre man som prompt skulle somna med noll kontroll i kroppen (dvs han sov på min axel 95% av tiden..). Väl framme här så var det en snäll tjej på hostelet vi bor på som mötte oss klockan 6 på morgonen, guld värd brud!

Höjdpunkten igår var väl ändå att vi träffade Isa. Yeah you heard me - Isa Winterbom i egen hög person. bruden lever livet här nere och vi fick lite tid att prata gamla och nya minnen över en god middag och lite vin. imorgon hoppas vi att hon kan visa oss utelivet här i underbara Cairns. Ska bli toppenkul!

Idag då? Vad är det som varit så fantastiskt? Ja... rubriken talar för sig själv. Klockan ringde ALLDELES för tidigt (efter en natt när våra snygga tyska otroligt respektlösa killar till rumskompisar inte ville att vi skulle få vår skönhetssömn), men en tidig uppgång var SÅ VÄRT efter den här dagen. Vi åkte nämligen ut med en stor båt med typ 60-70 andra människor till Stora Barriärrevet! Och stoooort är det kan vi lova... vi snorklade på två olika ställen, och det var helt fantastiskt som sagt. lite overkligt stundtals kan vi meddela... första stället var alldeles för vågigt, och simfötterna sinkade oss bara (eller ja, jag kanske ska tala för mig själv bara? simfötterna var ju typ 5 gånger min fotsize..) men vi fick se en hel del fina fiskar, och försökte även ta lite kort med vår grymma undervattens-engångskamera. efter det första stoppen fick vi världens lunch... Grillad fisk, korv, steak, sallader i mängder, pasta - och potatissallad och bröd. sol vanligt passade vi på och äta som vi aldrig sett mat förut och GUD så gott det var. synd att man en halvtimme senare skulle ut till nästa ställe vid revet. hade vi inte haft våra flyt-noodles så hade vi nog sjunkigt som stenar. hur som helst så var det andra revet om möjligt ännu vackrare att se - höjdpunkten var ju att vi såg EN SKÖLDPADDA. Såååååå fin! ni kan ju tänka er hur lyckliga vi var sen hi hi. När vi åkte hem fick vi trevlig live-musik av en i the crew. Sjukt bra, och sjukt nöjda var vi!

Tillbaka i stan tar vi på våra träningskläder och går en mysig promenad och slänger oss sedan in på ett Zumba-pass i en park. Så himla kul! Parken var full med glada och träningsvilliga tjejer och det var så skönt och kul att dansa lite zumba i solnedgången. det var verkligen ett toppen avslut på en toppenbra dag!

imorgon tänkte vi köra lite boxersize vid stranden och sen faktiskt unna oss en frukostbuffé på en uteservering - vi är på semester!! Sen är planen att vi ska ligga vid the lagoon heeeeela dagen innan vi taggar inför en partykväll i den här grymma staden! Kul va? kan dock inte fatta att vi åker om tre dagar, hjälp vad allt går fort. Om några dagar är vi även två 20-åringar i gruppen istället för bara en... galet? Men det tar vi då, det tar vi på BALI!!!

många kramar från oss,
ta hand om er !

(vi ska försöka ladda upp bilder på tumblr för övrigt, internet är inte det bästa ..)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0