Vi lever och mår toppen (ett inlägg som skulle postas igår, enjoy!)

Hallooooj Sverige!!
Myran här för tillfället. Vi har hittat free wifi på donken (förjävla bra uppfinning hörrni) och tänkte meddela att vi mår mycket bättre än senast ni hörde från oss. Faktum är att det är rätt så fantastiskt här i NZ, förutom att det blåser en del och vi blir lite frusna. Så ni som tror att vi är bruna som as, tänk igen! För det är vi verkligen inte tyvärr... men vi ska nog ta oss tid att jobba på det också hi hi.

De senaste dagarna har varit rätt fullt upp, för att dra det kort kan jag säga att vi...
- lyckades ta oss upp längst kusten på den nordöstra udden. (träffade en jättetrevlig svensk kille på det där creep-hostelet som hjälpte oss att komma med tips, hur bra som helst!) vi åkte upp till Coromandel och stannade även en sväng i Thames. naturen här är enastående -ni skulle sätt vägarna vi fick ta oss upp och ner för (med betoning på upp och ner). Utsikten var något vi aldrig sett tidigare iallafall. (Elin Elfstrand, nu förstår vi vad du menar med de kringflkrokiga vägarna). Hur som helst så tog vi in på en camping med pool och grill bland annat, som vi använde oss av både och under kvällen/dagen. samhället var mysigt, lite som gammal engelsk stil.
- vi har åkt till MataMata och tog turen i the hobbiton. Shiiiit va häftigt det var att se Fylke in real life. Även för Anna och Jessica som inte är alltför sagan om ringen-fantaster. Malin däremot blev i ett litet harmoniskt "hippie-mode" och svävade runt på rosa moln. Hi hi.
- vi har intagit Taupo, hittat en camping där vi bestämde oss för att stanna två nätter. Och det bästa av allt;

IDAG HAR VI HOPPAT FALLSKÄRM!! heeeelt craaazy, men såååå fantastiskt roligt! vi hoppade från 15000 feet. Vi hoppade ut från ett himla flygplan, kan ni förstå vad korkat? vi såg ut över det mesta, Lake Taupo och Mount Doom var två helt klart vackra vyer att skåda från flera tusen meters höjd... Ni ska få se bilder när vi kommer hem, så det får ni hållas lite på :D

annars har vi idag vandrat till Huka Falls. även det var en helt magnifik utsikt! däremot lurade vädret oss så när vi började gick vi med löparbyxor och vindjacka. när vi väl var framme var det istället uppdragna byxor och sporttop/linne som hjälpte. Solen gassade uppe på berget.

Försökte att inte skriva alltför långdraget, men så blir det ibland... lägger kanske in ett separat inlägg med bara bilder så ni får se lite också. imorgon styr vi vår pärla mot Wellington!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0