Santa Monica

Ojoj, idag har vi gjort mycket skoj! Vi började dagen med en fantastisk hotellfrukost, pannkakor, våfflor, färsk frukt och masa annat gott! Vi blev sen hämtade i nån snubbe med keps och instoppade i en minibuss :) åkte ner till Hollywood Boulevard och bytte buss och blev riktiga turister med guide och allt!

Vi åkte ner förbi en hel del sevärdheter och han berättade en del av LAs historia och vi åkte bland annat förbi Charlie Chaplin's gamla studio. Han tog oss ner till Venice Beach där det tyvärr blev dimmigt och kyligt, men det var häftigt att se! Vi åkte genom häftiga och vackra små kvarter på väg till Santa Monica där vi blev avsläppta. Där har de spelat in bl.a Baywatch och massa ande kända filmer och serier :)

Vi ägnade oss sen åt att spana på sälar, albatrosser och gått barfota i sanden och frusit... Efter det blev det shopping, till vår glädje hittade vi en hel Converse-affär där vi köpte fyra par :D vi upptäckte Love Culture, en affär vi alla blev kära i! Bloomingdales, Michael Kors blev det bara kort på, vi hann inte gå in tyvärr...

Vi blev upphämtade av samma snubbe i keps som på morgonen, men den här gången i en öppen minibuss, det var svinkallt, men ganska coolt. Han körde hem oss genom Beverly Hills och förbi hotellet där Whitney Houston hittades död :/ Men annars var det fantastiskt fint där uppe!

Väl hemma på hotellet upptäckte vi att Jessan köpt två vänsterskor... Fortsättning följer på den! Vi har även lyckats hitta en usb-adapter så vi kan ladda våra saker, vilken lycka!! Ikväll väntar jacuzzin och massa mys!! Puss på er från Brallan :) (Malin)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0