Live från LA

Vi är framme! Efter en sjukt lång resa ligger vi äntligen på hotellrummet på Hilton Garden Inn... Hur bra? Det känns ju dock att man har varit uppe i ett dygn dock.

Hur gick resan då? Väldigt bra faktiskt. Jobbigt att säga hejdå till föräldrarna imorse på Arlanda, men vi har ju varandra så det gick rätt bra ändå. Väl i Chicago blev vi bara mer och mer fascinerade hur lång tiden gick... Ni skulle sett hur STOR flygplatsen är. Tänk er själva när man måste åka tunnelbana mellan terminalerna... Fantastiskt. Hur som helst så spenderade vi några timmar där innan flyget till LA äntligen gick... Och då var det svårt att hålla ögonen öppna kan jag säga. Det gick därför relativt fort. Och nu är vi som sagt äntligen här. Hotellet är trevligt, mysiga rum, fitnessrum, pool och jacuzzi som vi fortfarande inte lokaliserat ännu. Helt okej. Annars har vi hunnit med mycket idag; en OS-guldmedaljör på planet, jobbiga finnar i flock, amerikaner all over the place, EN trevlig svenne, otrevlig personal (3 unga tjejer, inte alls dömmande?) och mycket turbulens på planet. Men vi lever!

Ville bara säga det, så nu hälsar vi tre tjejer från ett Los Angeles med massa pussar och kramar! Talk to you later hihi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0