Vilken fantastisk stad!

Sydney igår och Sydney idag... Det är som natt och dag!

Imorse checkade vi ut från vårt hostel och sa adjö till bondi beach. Efter det har vi verkligen fått känna på livet som backpackers... Väskan är inte nådig att ha på ryggen kan vi meddela. Men vi fick förvara all packning på greyhounds kontor och har sen känt oss flygande lätta när vi gått på stan. Vi klädde ju självklart på oss svarta långbyxor dagen till ära, vilket vi bittert fick ångra. Lagom till att vi kom in till stan så visade solen sina vackra strålar och vi började löka som satan.. På med shorts och solglajjor- Sydney here we cooome!

Första stopp blev att gå till operahuset och skåda den vackra byggnaden och självklart Harbour Bridge på andra sidan vattnet. Riktigt coolt är det att ha sett det live, och även varit inne i den magnifika byggnaden. Efter det strosade vi runt lite i the Royal Botanic Garden. Gillar dom att träna här i Aussie eller? SKOOOOJA inte, vi har sett allt från små söta japaner till långa liiite för feminina män som är ute och springer, springer och springer... Herregud, man kände sig inte alls otränad när man hörde "shue shue shue" från alla flåsandes motionärer. Men vi var ändå rätt nöjda när vi satt där med vår goda kulglass hihi.

Nu har det självklart börjat regna igen. Men det gör inte så mycket, för det har varit en helbra dag där vi verkligen turistat runt. Nu väntar några timmar på Sydneys centralstation (tror vi helst sitter stilla med våra väskor när vi har möjlighet) och ikväll klockan 10 vår tid går en buss som ska ta oss till Byron Bay. 12 timmar senare är vi förhoppningsvis där, synd att man inte äger en kudde he he.

Glöm inte att titta in på vår tumblrblogg också: trisstripp.tumblr.com , vi försöker alltid lägga in en och en annan bild där, har vi tur så kommer det någon från dagens bravader.

Puss och kram på er där hemma
Ta hand om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0