SYDNEY

hallooooj!
Det här är vår tredje dag i Sydney och vädret är alldeles stråååålande... NOT! det bara vräker ner!! måste vara ärlig och säga att vi tyvärr drog en nitlott och boade upp oss vid Bondi Beach för att vi skulle få njuta av förmiddagarna på stranden. I måndags fick vi en liten sneak peak iaf. Det var molnigt men vi trotsade det och låg på beachen, sov (efter vår sköna natt i christchurch) och spanade in en och en annan surfare. Solen pressade sig fram så det var rätt okej faktiskt.

Igår tog vi våra utflyktsväskor och drog med båten över till Toranga Zoo. Vi var positiva och hade på oss shorts och linne, men i "skysafarit" upp till toppen valde himlen att öppna sig så därför gick vi sen i långbyxor och regnjackor... Greeeeat! Men bortsett från vädret så var det en helt fantastisk upplevelse och utsikten över Sydney över vattnet var helt okej. Vi fick gå BLAND kängurur och strutsar. Vi fick klappa ormar och blev alldeles vettskrämda av diverse spindlar. Vi träffade även på en sjukt charmig säl som förmodligen inte skulle bangat på att följa med oss hem. Det var helt enkelt en helbra dag! Sen behöver vi ju inte nämna att knappt en enda kroppsdel var torr när vi kom hem...

Just nu sitter vi på ett café i Sydney. vi skulle ha träffat Simon idag, men han valde (helt rätt val Simpan) att inte komma upp hit. Det var synd, men som sagt - vädret lockar inte precis!! Inorgonkväll/natt så tänkte vi ta vårt pick och pack till Byron Bay. I den staden hoppas vi på bättre väder och så ska vi även lära oss surfa. Hur kul?! Vilken syn det kommer bli... Hihi.

Såååå här är vi nu, AUSTRALIEN! sick sick... och dagarna bara rinner iväg. Men you know, LIVING THE DREAM här borta!! Måste bara bättra på brännan innan vi kommer hem ba ;)

Puss och kram
Tre duvorna (Jessan by the tangenter)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0