Noosa

det är typ ödets ironi att efter jag har skrivit ett inlägg för att dissa alla osociala brudar här borta, så har vi självklart inom loppet av typ ett och ett halvt dygn pratat med en heeeel del trevliga tjejer. men som jag sa, det är ju skillnad på folk och folk hihi :)

hur har ni det där hemma? vi sitter just nu i Noosa och väntar på en snabbislunch på en uteservering innan det är dags för att åka vidare mot Herver Bay med bussen. Vi kom hit tisdagskväll och möttes av ... ingenting. så vi hakade på Maria och Josefin från Sverige som skulle till ett hostel och fick på det sättet inte alla så mycket val gällande boende för natten. inte alls det priset vi ville betala egentligen, men ja "rainforest room" med 13 andra var inte så fy skam faktiskt.

trots detta så valde vi att försöka hitta något annat dagen efter. vi checkade it, lämnade våra väskor och tog sen en vandring i Noosa Nationalpark. duktigt trötta var vi sen. men på't igen ba - på med våra 15-20 kg-väskor (vem tror ni har tyngst väska?) och gå till nästa hostel. det kanske inte låter alls mycket för världen, men kruxet var att Noosa Hill låg mellan de två hostelen. KAAAAN ha varit bland det värsta vi gjort...

hur som helst, vi fick billigare rum för natten och det var vårt syfte. en tråkig sak är att vår lilla annsen har råkat ut för massa otäcka bett. men idag gick vi till Apoteket och fick hjälp, så tur i oturen så verkar det bara vara allergisk reaktion så då har hon fått en salva och tabletter. håller tummarna på att det försvinner.

förlåt, det här inlägget skulle vara kort men men ... igårkväll tänkte vi lyxa till det lite och gå ut och ta ett glas för att fira Anzac Day (som vad vi förstått är en röd dag då man hedrar trupperna som gått ut i krig ... eller så). det blev ett glas på vårt hostel där det var rätt bra drag med live-band och grejer. sen införde vi Strawberry Daquiry (ursäkta stavningen) i Malins liv på en supermysig resturang.

Förlåt för tråkigt inlägg, men vi sitter och skyndar i oss med lunch innan det är dags att dra sig mot bussen som sagt. vi får höras mer sen, ville bara säga att vi lever hihi.

PUSS PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0