En helg i Wellington

Hej på er alla där hemma!
Hoppas ni har det bra. Vi ska inte klaga iallafall. Den här helgen har vi spenderat i huvudstaden, och SOM vi gjort det också.

Vi kom hit i fredagseftermiddag efter att ha åkt en sträcka på 38 mil från Taupo. NZ är vackert, men jisses vilka tråkiga vägar vi lyckades hitta. hur som helst så tog vi in på ett hostel med världens längsta uppfartsbacke, men pärlan tog sig upp där ändå. vi spenderade fredagskvällen med att kolla in staden litegrann. Lite affärer och sen unnade vi oss ett glas förfriskning på en mysig pub i kvällssolen. sen blev det lyxmiddag i form av pyttipanna, mums. träffade även två sköna svenskar. tydligen är det inte normalt att öppna med "hej, är ni också svenskar" utan det är liiite coolare att vänta en stund tills man kan hoppa in i konversationen och svara lite random på svenska, så blir alla helt paffa över att vi alla talar samma språk. fast vi vetat om det ett tag, vi är allt ett roligt folk hihi. Anyway... Anton och Anders... eller Jens och Gustav... Kalle och Sven, kärt barn har många namn... bjöd oss på kaffe och kvällen var räddad.

Lördagen kallar vi "hej-vad-vi-spenderar-pengar"-dagen. hmm... Shoppingen är rätt bra här i Wellington, mer än så behöver vi inte säga hi hi. På kvällen unnade vi oss en middag ute, och mötte sedan upp killarna och några andra sköna människor och provade på Wellingtons uteliv. Riiiiiktigt kul hade vi!! gick från ena stället till det andra, och dansade och hade oss. (kan ju inflika att vi tre fullkomligt ägde en bar på ett hostel, base, där allt från aviichii och basshunter spelades. gissa vilka som dansade?)

Igår, söndag, gick vi upp i lagom tid till att boka ännu en natt. vi tog det sen lugnt ett tag innan vi drog på oss vandringskängorna och började traska upp för Mount Victoria. Vilka rumpor vi kommer få av det här... ouuff.. Halvvägs uppe trodde vi att vi var framme och blev helt golvade av den fina utsikten. Pfft... Vi hade ingen aning om vad som väntade ännu högre upp!! Dagen till ära var molnen rätt låga, så vi var praktiskt taget över dom också. en fruktstund och lite solning senare började vi traska neråt. Mount Victoria har även varit inspelningsplats för sagan om ringen, och Malin kände igen sig massor. vi tror att vi satt i gömstället där hoberna gömmer sig för den svarta ryttaren i första filmen. tuuuufft...

resten av dagen tog vi det lugnt och gick sen på bio med Anton och Anders. Vi såg på the Hunger Games. en riktigt bra film faktiskt, vi behöver ju inte nämna dock att jesssan somnade. Men ibland måste man vila ögonen bara.

Nu sitter vi på donken eller den gyllene fågeln och leker med lite WiFi. Ni där hemma har väl natt, och snö vad vi förstått? Kanske ska vi inte skylla på lite blåst... ;) vi sitter iaf och väntar på färjan som ska ta oss över till Sydön. ingen billig historia, men vad ska man göra?

Många kramar från
J, A & M

(vi försöker lägga in bilder separat... går sådär)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0