DET VI BETALAT FÖR

Tänkte skriva lite om vår resplan, eller rättaresagt vad det är vi har betalat för. Kan vara kul att se tillbaka på om några år, men kan också vara till hjälp om någon vill göra en liknande resa. :)

Först och främst så är det smart att hitta en bra resebyrå. Vi fick tips om Kilroy Travels och tog kontakt med dom direkt. Vi bokade tid för ett möte på deras kontor i Uppsala. När vi gick in på kontoret så hamnade vi först hos en tjej, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Med henne gick vi bara igenom lite i stora drag hur vi hade tänkt och vad dom rekommenderade.

Vi åkte sen hem och tog oss en funderare innan vi återvände någon vecka senare och hamnade då hos Jens, som nu är vår såkallade handledare. Vi berättade för honom mellan ungefär vilka datum vi ville vara borta och vart vi ville åka. Han gjorde då upp en resplan till oss och tipsade oss om hotell, utflykter och allt man ville veta ungefär. Efter det här mötet åkte vi hem igen och jobbade gärnet för att kunna betala den första summan som var 18.000 kronor var. Betalade vi den summan så var allt bokat och vi behövde inte oroa oss för att flygen skulle bli fulla eller hotellet lika så. Vi hade nu våra platser helt och hållet.

Förra veckan betalade vi resterande pengarna, vilket var drygt 12.000 kronor var till. Betydligt mindre än vad vi trodde från början, då vi räknat med 17.300 till. SÅ, nu är allt bokat och klart och alla papper på bokningar borde komma hem till mig vilken dag som helst.

Så det vi har betalat för är alltså det här. Allt är beräknat för en person.
  • HOTELL I HOLLYWOOD (4 nätter) - 2,042 kr
  • RESEFÖRSÄKRING UNGDOM - 1,642 kr
  • BUSSPASS AUSTRALIEN (Åker buss i hela landet. Utflykt till världens största sandö. Halvdags surfkurs. Tre dagars segeltur. En heldags snorkling i barriärrevet)  - 7,095 kr
  • AVBESTÄLLNINGSSKYDD FLYG - 300 kr
  • BOKNINGSAVGIFT - 250 kr
  • KILROYLEGITIMATION - 110 kr
  • HOTELL PÅ BALI (fyra stjärnigt hotell, 9 dagar)  - 3,495 kr
  • FLYG ARLANDA - LOS ANGELES (mellanlandning i Chicago) - 3,874 kr
  • FLYG LOS ANGELES - AUCKLAND och CHRISTCHURCH - SYDNEY - 5,278 kr
  • FLYG CAIRNS - BALI (mellanlandning Darwin) och BALI - ARLANDA (mellanlandning Doha) - 6,069 kr
  • HUSBIL PÅ NYA ZEELAND. Oklart om pris ännu.
TOTALT: 30,155 KRONOR.

Det vi annars betalat för utöver det här är visum i Australien (295kr), Visum till USA (ej betalad) plus vaccinationer (ej gjort än)

Kommentarer
Postat av: Hilda

Vilket jäkla stekarboende ni ska ha på Bali!! haha :)

Vart ska ni bo på Bali? Ni får INTE missa Gili Trawenga, paradise på en 5km rund ö typ :) :) :)

2011-12-05 @ 22:10:05
Postat av: Anna

Det heter Bali Garden Beach Resort och ligger precis vid Kuta Beach :) Det lät ganska trevligt. Åker man båt dit eller? :) Tell me everything! Vi vill ha alla tips vi kan få :)

2011-12-05 @ 22:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0